Slovník pojmů v oboru párty stanů

NŮŽKOVÝ PÁRTY STAN 

je typ mobilního zastřešení, někdy nazývaný také jako skládací přístřešek či zahradní altán do 50m2, který jednoduše rozložíte a složíte během pár minut. Pojem nůžkový stan je odvozen od tvaru a provedení konstrukčních profilů, které fungují na principu nůžek. Rozkládací nůžkový stan může být vyroben z různých materiálů a v různých velikostech - 2x2, 2x3, 2x4, 3x3, 3x4,5, 3x6, 4x4, 4x6, 4x8, 3x9, 4x12 m. Takovýto párty stan Vám poskytne ochranu před sluncem i deštěm.

STAN HEXAGON

označuje tvar konstrukčních profilů, též nazývaný jako šestihran. Produktová řada HEXAGON od společnosti TENTino® je celohliníkový profesionální skládací nůžkový párty stan s robustní konstrukcí a šestihranným průřezem nohou. Díky tomuto tvaru má stan mnohem větší pevnost než stany se čtvercovým profilem, které běžně používá konkurence. Produktová řada HEXAGON slaví 20 let spolehlivých služeb v TENTino půjčovně. Silná základna z pozinkované oceli zajišťuje dlouhodobou stabilitu, zatímco tři kotevní body ji udržují pevně zakotvenou v zemi bez ohledu na typ terénu. Díky své lehké konstrukci a vysoké síle je řada stanů hexagon ideální pro akce všech velikostí a typů. Ať už pořádáte svatbu, rodinné setkání nebo firemní akci, jedná se o dokonalé řešení, které poskytne přístřeší v jakémkoli prostředí.

ADHEZE

je jiným slovem přilnavost. Tento pojem používáme u suchých zipů, neboť každý suchý zip má jinou přilnavost. Tuto veličinu určuje kvalita obou částí suchého zipu, jak "mechu", tak i "háčků". Na naše stany používáme vysokoadhezní, tedy vysokopřilnavostní suché zipy, které i po letech používání skvěle drží

HLINÍKOVÝ STAN je lehký, ale přesto velmi odolný a kvalitní skládací párty stan, který Vám nezrezne. Hliníkové stany jsou na trhu nejoblíbenější a mají všestranné využití. Hliníkové stany TENTino jsou vyrobené na bezkonkurenční odolnost se zárukou 10 let.

 

 

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz